Smaller Default Larger

QUINN-VEHA Χαλύβδινα σώματα Panel

quinn-vehaΤα χαλύβδινα θερμαντικά σώματα εξωτερικού βρόγχου QUINN-VEHA κατασκευάζονται στη Μ. Βρετανία και διατίθενται σε λευκό χρώμα RAL 9010.

Mεγάλη διάρκεια ζωής
Τα θερμαντικά σώματα QUINN-VEHA διακρίνονται και από τη μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς είναι το μοναδικά που στην κάτω πλευρά τους δεν υπάρχει ραφή!

Τα θερμαντικά σώματα QUINN (VEHA) υπερέχουν αισθητικά καθώς οι μικρότερων διαστάσεων εξωτερικές διαδρομές αναδεικνύουν την κομψότητά τους και τα κάνουν κατάλληλα για κάθε σπίτι και κάθε χώρο.

Με ειδική επεξεργασία που τα καθιστούν ελεύθερα λιπαρών, με πλήρη προστασία κατά της σκουριάς και εφαρμογή ηλεκτροφορητικού στρώματος υδατικής βάσης πριν τη βαφή. Τα θερμαντικά σώματα QUINN-VEHA φέρουν επισμάλτωση με στρώμα ανθεκτικού εποξειδικού πολυεστέρα για εύκολο καθαρισμό και χρώμα RAL 9010.

Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων σε μήκη και ύψη δίνει τη δυνατότητα στα θερμαντικά σώματα QUINN (VEHA) να παρέχουν άνεση σε οποιοδήποτε χώρο.

Παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις οι οποίες οφείλονται στον εξαιρετικό σχεδιασμό και στην υψηλή ποιότητα κατασκευής κατά ΝΒΝ 236 και ΕΝ 442. Ο πυκνός μαίανδρος που διαθέτουν πατάει μόνο στα βρεχόμενα τμήματα του σώματος. Επίσης είναι το μοναδικό θερμαντικό σώμα στην αγορά το οποίο δε διαθέτει ραφή στο κάτω του μέρος με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους.

Δοκιμάζονται σε πίεση 13bar, με αντοχή σε μέγιστη πίεση λειτουργίας 10bar.
Φέρουν τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2008, NF.