Smaller Default Larger

EVA II PRO WI-FI INVENTOR

Αφυγραντηρας INVENTOR EVA II PRO WIFI

 

Χαμηλή στάθμη θορύβου και έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi!

  • Απολαύστε τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, όταν οι συνθήκες το απαιτούν
  • Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, με τον ενσωματωμένο ιονιστή
  • Στεγνώστε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά, με τη λειτουργία Dryer
  • Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης

 

 

 

 

 

 

Wi-Fi

Ρυθμίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. Κατεβάστε την εφαρμογή INVmate II μέσω Google Play ή App Store δωρεάν και δημιουργήστε το περιβάλλον που εσείς θέλετε, όταν το θέλετε, μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi. Η εφαρμογή INVmate II, διαθέτει όλες τις λειτουργίες, ενός σύγχρονου αφυγραντήρα, ώστε να απολαμβάνετε τα οφέλη των ιδανικών επιπέδων υγρασίας στο χώρο σας, απ όπου και αν βρίσκεστε.

 

 

Ιονιστής
Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, με τον ενσωματωμένο ιονιστή, που διαθέτουν οι αφυγραντήρες Inventor. Τα θετικά και αρνητικά ιόντα που απελευθερώνονται, εμπλουτίζουν τον αέρα, κατακρατούν σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, δίνοντάς σας υγιεινή ατμόσφαιρα.

 

 

Στέγνωμα Ρούχων

Στεγνώστε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά με τη λειτουργία Dryer. Τοποθετήστε την απλώστρα με τα ρούχα σε ένα μικρό δωμάτιο (με κλειστή την πόρτα) και ενεργοποιήστε το πρόγραμμα “Στέγνωμα ρούχων”. Ο αέρας που παράγεται, ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας και εξασφαλίζει στεγνά και ευωδιαστά ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό.

 

 

Έξυπνη Αφύγρανση

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες χώρου.

 

 

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου

Επιλέξτε τη Silent κατάσταση του ανεμιστήρα από τα 3 επίπεδα λειτουργίας (Silent - Medium - Turbo) και ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Ενδείκνυται για χρήση σε υπνοδωμάτια - ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες- ώστε να απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες ύπνου, καθώς και σε χώρους όπου απαιτείται απόλυτη ησυχία π.χ. χώροι μελέτης.

 

 

 

 

5 Χρόνια Εγγύηση Premium σε όλους τους αφυγραντήρες Inventor