Smaller Default Larger

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ (ΦΙΛΤΡΟ) ΚΑΠΝΟΥ ΠΕΛΛΕΤ

Φίλτρο καπνού πέλλετ

 

 

 BASIC FA Χειροκίνητη πλήρωση με νερό του φίλτρου και χειροκίνητος καθαρισμός.

• BASIC FD Χειροκίνητη πλήρωση με νερό του φίλτρου και χειροκίνητος καθαρισμός. Με εσωτερικό διάφραγμα για αποδοτικότερη κατακράτηση στερεών σωματιδίων (στάχτης)

• BASIC FDL Τύπος για τοποθέτηση σε γραμμή καπνοδόχου.

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε μια συσκευή pellet αέρα ή νερού και έχετε δυσκολία στην τοποθέτηση καπνοδόχου, μια συμβιβαστική λύση είναι η τοποθέτηση ενός τύπου φίλτρου στάχτης basic.

Ο τύπος basic FA κατακρατεί ανάλογα το υλικό pellet, την ισχύ της συσκευής, την τοποθέτηση και την ρύθμιση της ποιότητας καύσης, έως το 70% της στάχτης που παράγει η συσκευή.

Ο τύπος basic FD κατακρατεί .ανάλογα το υλικό pellet,την ισχύ της συσκευής, την τοποθέτηση και την ρύθμιση της ποιότητας καύσης, έως το 90% της στάχτης που παράγει η συσκευή.

Κατασκευάζονται και οι 2 τύποι σε δύο ισχύς έως 30 kw και έως 60 kw

Το φίλτρο στάχτης pellet κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα 1,5 mm και βάφεται ηλεκτροστατικά στους 220 C° βαθμούς , ο τρόπος κατασκευής του και τα υλικά που χρησιμοποιούνται του δίνουν απεριόριστη ζωή. Παραδίδεται με παροχές αριστερά και κατόπιν παραγγελίας και δεξιάΔιαθέτει παροχή 1’’ για καθαρισμό του φίλτρου και δύο παροχές 1/2’’ για πλήρωση και υπερχείλιση του νερού, όλες οι παροχές είναι ορειχάλκινες βιδωτές με τσιμούχα στεγανοποίησης. Κατόπιν παραγγελίας κατασκευάζεται με αριστερή είσοδο καπνοδόχου χωρίς επιβάρυνση. Επίσης κατόπιν παραγγελίας κατασκευάζεται και σαν φίλτρο γραμμής με έξοδο καπνοδόχου πάνω, αριστερά ή δεξιά με μικρή επιβάρυνση.